• Κοινωνία

    Το νοσοκομείο της Κέρκυρας διαψεύδει πως η Βρετανίδα πέθανε από ωμό κοτόπουλο

    • NewsRoom


    Διαψεύδει η διοίκηση του νοσοκομείου Κέρκυρας το δημοσίευμα της Daily Mail, σχετικά με τον θάνατο της 36χρονης Βρετανίδας το 2017 κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κέρκυρα.

    Το εν λόγω δημοσίευμα είχε αναφέρει πως η αιτία του θανάτου της Βρετανίδας ήταν ένα ωμό κοτόπουλο που έφαγε στο ξενοδοχείο της, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό λόγο στον θάνατό της, 36 ώρες μετά.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμά της Daily Mail, η Νάταλι μόλις έκοψε το κοτόπουλο βρήκε αίμα και έτσι το πήγε πίσω και αφού το αντικατέστησε με άλλο πιάτο, συνέχισε το γεύμα της.

    Εν συνεχεία στο εν λόγω άρθρο αναφέρεται πως η γυναίκα, η οποία ήταν υγιέσταση και μάλιστα έκανε τρίαθλο, πέθανε από τροφική δηλητηρίαση, καθώς  σχηματίστηκαν θρόμβοι αίματος σ’ όλο της τη σώμα μπλοκάροντας τα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα να αιμορραγεί ακατάσχετα στο κρεβάτι του νοσοκομείου, όπου είχε διακομιστεί, όπως είπε ο άνδρας της.

    Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και πρόσφατα οι φωτογραφίες της άτυχης γυναίκας δημοσιοποιήθηκαν, με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια ένα χρόνο αργότερα. Μετά από αυτό, η διοίκηση του νοσοκομείου της Κέρκυρας «Αγία Ειρήνη» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως ο θάνατός της προήλθε από άλλα αίτια.

    Συγκεκριμένα, το ΓΝ Κέρκυρας τονίζει ότι «στο εν λόγω δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι ο θάνατος επήλθε ως επιπλοκή συγκεκριμένου μικροβιακού στελέχους, δεν επαληθεύεται ως προς το συγκεκριμένο μικροβιακό στέλεχος από την ιατροδικαστική εξέταση η οποία ακολούθησε. Αντίθετα ο θάνατος αποδίδεται σε διαφορετικά μικροβιακά στελέχη»

    Ολόκληρη η ανακοίνωση:



    ΣΧΟΛΙΑ