ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος και πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών.
Τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι πολλά, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το δικό του μέσω των Social Media, μιλώντας για τη σχέση του με τον κ. Θεοδωρίδη, κάνοντας λόγο για ένα μεγάλο Ολυμπιακό και εκφράζοντας τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Αναλυτικά το μήνυμά του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού:
«Έφυγε σήμερα ένας μεγάλος Ολυμπιακός. Με τον Σάββα είχα μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και αλληλοκατανόησης εντός και εκτός γηπέδων. Ένας άνθρωπος που επί δεκαετίες προσέφερε ανιδιοτελώς τα μέγιστα στην ομάδα μας. Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Σάββα έφυγες για άλλη μια φορά πρωταθλητής! Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες…».
https://www.facebook.com/emarinakis/posts/1401421410048133
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι γυναίκες που οδηγούν την Porsche μπροστά
- J & J Innovative Medicine: Απέσυρε δύο φάρμακα από την Ελλάδα – Το παρασκήνιο των νέων ελλείψεων
- Αττική Οδός: Εξετάζονται οι τελικές παρεμβάσεις στον κόμβο Μεταμόρφωσης από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ– Στον πάγο η Λεωφόρος Κύμης
- Συνέδριο Morgan Stanley: Eurobank και Alpha Bank κερδίζουν το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.