ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πτώμα γυναίκας, ηλικίας περίπου 65-70 ετών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, βρέθηκε να επιπλέει σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Βόλου.
Ο εντοπισμός της γυναίκας έγινε λίγο μετά τις 8 το πρωί, κοντά στο κτήριο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, στην προβλήτα που δένουν τα ρυμουλκά σκάφη.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ταυτότητα της γυναίκας παραμένει άγνωστη αφού δεν βρέθηκαν στα ρούχα της κάποια έγγραφα.
Υπολογίζεται περίπου 65-70 ετών, το ύψος της είναι περίπου 1,65, φορούσε μαύρα ρούχα και αθλητικά πάνινα παπούτσια.
Άνδρες της αρμόδιας υπηρεσίας της Σήμανσης προσπαθούν να ταυτοποιήσουν την άτυχη γυναίκα.
Διαβάστε επίσης:
Πυροβολισμοί σε πολυκατοικία στον Άλιμο: Συνελήφθη ο δράστης
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ληστεία-«καρμπόν» σε συνάδελφο του πιλότου (video)
Αγία Βαρβάρα: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 75χρονος συζυγοκτόνος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Εκρηκτικό ράλι μετά την πτώση του Brent στα 110 δολάρια – Έσπασε για πρώτη φορά τις 7.200 μονάδες ο S&P 500
- ΥΠΕΞ για «Global Sumud Flotilla»: Ζήτησε από το Ισραήλ να αποσύρει τα σκάφη του από τα διεθνή ύδατα νότια της Κρήτης
- Πιτ Χέγκσεθ: «Ιδεολογικά παρανοϊκός» ο CEO της Anthropic
- Τζιάνι Ινφαντίνο: Το Ιράν θα αγωνιστεί κανονικά στο Μουντιάλ στις ΗΠΑ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.