ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα 10χρονο αγόρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα ανηλίκων στο προαύλιο του σχολείου του, στα Άνω Πατήσια.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης 26 Απριλίου, το παιδί δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άλλους ανήλικους, οι οποίοι το χτύπησαν άγρια, με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος φέρει τραύματα σε όλο το σώμα χωρίς ωστόσο η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Πατησίων.
Διαβάστε επίσης:
Καραμπόλα 5 οχημάτων στην Αττική Οδό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.