ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε, ύστερα από τεστ μοριακού ελέγχου στο οποίο υποβλήθηκε, ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης, «η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και ήδη βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό ακολουθώντας τις οδηγίες των ιατρών».
Η ίδια ανακοίνωση αναφέρει επίσης -μεταξύ άλλων- πως και ο επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας Αγαθόνικος, «αδελφός της Ιεράς Μονής Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού» και υποβάλλεται σε απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται. Η δε κατάσταση της υγείας του, όπως αναφέρεται, είναι πολύ καλή.
Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου
- Εκτοξεύονται οι τιμές βασικών προϊόντων στην Ευρώπη λόγω Ιράν – Ποιες εταιρείες ανακοινώνουν μεγάλες αυξήσεις
- Ρωσία: Πράξη διεθνούς τρομοκρατίας η επίθεση κατά ρωσικού δεξαμενόπλοιου LNG στη Μεσόγειο
- Ζαχάροβα: «Η Δύση δημιουργεί απειλές για την ασφάλεια της Ρωσίας στην Αρκτική»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.