ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε μία υπάλληλος στην Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, άλλοι τέσσερις εργαζόμενοι ανέβασαν πυρετό και αναμένεται να υποβληθούν στο τεστ κορονοϊού.
Όπως έγινε γνωστό, η Α’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης θα παραμείνει σήμερα κλειστή, προκειμένου ο χώρος να υποβληθεί σε απολύμανση.
Μιλώντας στο thestival, ο πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής, Μιχάλης Κούπκας δήλωσε σχετικά: «Πρέπει να γίνει το αυτονόητο. Να υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι συνάδελφοι και να εφαρμοστούν τα μέτρα που προβλέπονται από το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ. Σε κάθε περίπτωση, προέχει η υγεία των εργαζομένων και των πολιτών που συναλλάσσονται με την υπηρεσία», τόνισε χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαζωνάκης: Τι καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ για το ιατρείο στο Κολωνάκι – Η μαρτυρία της γραμματέως
- Βουλή: Προς κύρωση δύο αμυντικές συμφωνίες με Γαλλία και Σερβία
- Δημοσκόπηση GPO: «Κλειδώνει» η πρωτιά της ΝΔ με 30,3% – Η ΕΛΑΣ στη δεύτερη θέση με 15,8%, στο 13,1% το ΠΑΣΟΚ
- Ενεργειακή «φωτιά» στην Ευρώπη: Πετρέλαιο στα $110 και φυσικό αέριο στα €80 – Ο λογαριασμός για την Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.