ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκιουλέκας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς: « Η γνώση είναι το πιο πολύτιμο εφόδιο για ένα καλύτερο αύριο»
Πολύ βελτιωμένη είναι η εικόνα που παρουσιάζει η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες στην περιοχή της Ασσήρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Οι δυνάμεις πυρόσβεσης, που ενισχύθηκαν τις πρωινές ώρες καθώς άρχισαν να επιχειρούν και εναέρια μέσα, συνεχίζουν τις εντατικές προσπάθειες προκειμένου να τη θέσουν υπό έλεγχο.
Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 130 πυροσβέστες με επτά ομάδες πεζοπόρων, 35 οχήματα, εθελοντές, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Σημαντική είναι επίσης η συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Ενόπλων Δυνάμεων και της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά καίει χαμηλή βλάστηση και δεν απειλεί κατοικημένες περιοχές.
Διαβάστε επίσης:
Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον ΑΘΕ
ΕΛΓΑ: Κονδύλια 1,2 εκατ. για εκκαθαρίσεις αποζημιώσεων από τις πλημμύρες του 2023
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τοξικά ανθρωπάκια και haters σιωπήστε: Η Εθνική σας ξεπέρασε, ο Γιάννης, ο Σπανούλης και τ’ άλλα παιδιά σας απάντησαν
- Γιατί έκαναν ράλι τράπεζες και Aktor, το μεγάλο μυστικό της Intralot, o θρίαμβος Κούστα και δικηγόρων, τι λένε οι «σουπερμαρκετάδες» για το Holiday Inn, το ηθικό της Φραγγιά των Σπετσών, και η Βίσση, η ΕΛΠΙΔΑ και η D&A productions
- Καπετάν Παναγιώτης Τσάκος: Όπως με βοήθησαν και εμένα, έτσι θέλω να βοηθήσω τώρα τα νέα παιδιά να σταδιοδρομήσουν στη θάλασσα
- Ποιοι εργολάβοι διεκδικούν διαγωνισμούς ΣΔΙΤ ύψους 1,1 δισ. ευρώ
