ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι διακοπές κυκλοφορίας σε διάφορα σημεία στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μπάλλος».
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, από τις 14:30 έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην προέκταση της οδού Μ. Αλεξάνδρου, από Σίνδο προς Βιολογικό και από την προέκταση Πόντου προς Σίνδο λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού.
Επιπλέον, η διακοπή κυκλοφορίας συνεχίζεται στην επαρχιακή οδό Λαγκαδικίων – Σχολαρίου στο ύψος του 3ου χλμ λόγω υπερχείλισης χειμάρρου, στο 1ο χλμ Λαγκαδά – Ηρακλείου, στο 1ο χλμ αγροτικής ασφαλτοστρωμένης οδού Λαγκαδά – Ασσήρου και στην Ε.Ο. Πενταλόφου – Σίνδου (Θέση Βουστάσια).
Σε αυτά τα σημεία οι οδηγοί θα πρέπει είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο δράστης που παρέσυρε και εγκατέλειψε 8χρονο κοριτσάκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη