• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Πέθανε η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της

    • NewsRoom
    Θεσσαλονίκη: Σε κλινική Covid μετατρέπεται η ογκολογική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου

    Νοσοκομείο Παπαγεωργίου


    Κατέληξε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η γυναίκα που πυροβολήθηκε σε καφενείο στην οδό Παπάφη στη Θεσσαλονίκη.

    Ο δράστης, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά τους πυροβολισμούς, και το θύμα διατηρούσαν στο παρελθόν σχέση. Μάλιστα, η άτυχη γυναίκα είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του.

    Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας εισέβαλε το απόγευμα της Τετάρτης στο καφενείο κρατώντας μια κοντόκανη καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα.

    Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε και η ανήλικη κόρη του θύματος που βρισκόταν στον χώρο.

    Στη συνέχεια, ο άνδρας αυτοπυροβολήθηκε δίνοντας τέρμα στη ζωή του.

    Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

    Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και διασωληνώθηκε. Έδωσε μάχη για τη ζωή της, ωστόσο, τα ξημερώματα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπέκυψε.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προηγήθηκε ένα χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της υγείας της.

    Στο ίδιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε και η ανήλικη κόρη της, η οποία έχει τραυματιστεί ελαφρά.

    Ποιος ήταν ο δράστης

    Ο δράστης, ηλικίας περίπου 42 ετών, ήταν πυγμάχος με καταγωγή από τη Χίο. Ήταν πρωταθλητής Πολεμικών Τεχνών Υποταγής και φέρεται να διατηρούσε σχολή Πολεμικών Τεχνών στο νησί της Χίου.

    Σύμφωνα με το Chiospress, τον αποκαλούσαν «Τιτάνα της Χίου». Το τελευταίο διάστημα ζούσε στη Θεσσαλονίκη και φαίνεται ότι είχε αρκετές προστριβές με την ιδιοκτήτρια του καφενείου.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δράστης ήταν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

    Διαβάστε επίσης:

    Μακελειό στην Θεσσαλονίκη: Άντρας πυροβόλησε την πρώην σύντροφο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε



    ΣΧΟΛΙΑ