• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Ο 34χρονος γιος πυροβόλησε την 71χρονη μητέρα του, που βρέθηκε νεκρή σε αυτοκίνητο

    • NewsRoom
    περιπολικό της Αστυνομίας


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από την δολοφονίας της γυναίκας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε αυτοκίνητο στην Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.

    Η 71χρονη γυναίκα φαίνεται πως δολοφονήθηκε από τον 34χρονο γιό της, ο οποίος διαφεύγει προς το παρόν της σύλληψης.

    Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

    «Σας γνωρίζουμε ότι εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 71χρονης ημεδαπής στην περιοχή της Χαλκηδόνας. ταυτοποιήθηκε ως δράστης 34χρονος ημεδαπός (γιος της θανούσας. θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

    Οι αστυνομικές αρχές πραγματοποιούν έρευνα στο σπίτι ενός 33χρονου, ο οποίος φέρεται να νοίκιασε το αυτοκίνητο στο οποίο εντοπίστηκε νεκρή η 71χρονη. Στο συγκεκριμένο σπίτι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έμενε ο 34χρονος μαζί με τη μητέρα του

    Η γυναίκα έφερε τραύμα από όπλο στο κεφάλι.

    Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει διαφορά αντικείμενα τα οποία θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, ενώ έχουν πραγματοποιήσει και έρευνα στο αυτοκίνητο που φέρεται να κατείχε ο 34χρονος, το οποίο δεν φέρει πινακίδες κυκλοφορίας και είναι σταθμευμένο ελάχιστα μέτρα από το σπίτι.

    Σύμφωνα με στενό φίλο του 34χρονου, ο ίδιος έχει εξαφανιστεί και δεν απαντάει στις κλήσεις του, ενώ δεν τον έχει δει κανείς από την περιοχή τις τελευταίες ώρες.



    ΣΧΟΛΙΑ