• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την πτώση 4χρονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας

    • NewsRoom


    Μυστήριο επικρατεί γύρω από την πτώση μιας τετράχονης από τον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στο Κορδελιό της Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Τρίτης.

    Το τετράχρονο κορίτσι διασώθηκε χάρη σε ένα δέντρο που ανέκοψε την πτώση της προς το έδαφος. Άμεσα οι περαστικοί έσπευσαν στο σημείο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί, το οποίο μετά από λίγο άρχισε να κλαίει.

    Ωστόσο, ενώ όλοι περίμεναν να εμφανιστούν οι γονείς της, κανένας δεν εμφανιζόταν για ώρα από την πολυκατοικία.  Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι «δεν φάνηκαν οι γονείς του, κανένας. Δεν βγαίνουν από το μπαλκόνι, δεν κατεβαίνει κανένας. Κάτι έχει συμβεί άλλο, κάποιος το έσπρωξε δεν ξέρω τι έγινε».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού είναι αλβανικής καταγωγής, με τρία παιδιά. Λόγω της βροχόπτωσης που σημειώθηκε, σήμερα, στο Κορδελιό η μητέρα φοβήθηκε να πάρει μαζί της την 4χρονη και έτσι την άφησε στο διαμέρισμά τους, στη Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η οικογένεια δεν έχει δώσει ποτέ, κατά το παρελθόν, σημάδια παραμέλησης παιδιών.

    Αντίθετα, οι κάτοικοι καταγγέλλουν ότι όταν το κοριτσάκι ανέκτησε τις αισθήσεις του και άρχισε να κλαίει, μια γυναίκα εμφανίστηκε στο σημείο, το πήρε αγκαλιά και επιχείρησε να φύγει.

    «Ήρθε μία κυρία, το σκούπιζε, έκλαιγε, και ήθελε να πάρει το μωρό να φύγει χωρίς το ασθενοφόρο, να μην το πάρει το ασθενοφόρο», αναφέρουν.

    Οι συγκεντρωμένοι έκαναν τα πάντα για να την αποτρέψουν, ενώ ορισμένοι εκτιμούν ότι ίσως να ήταν η μητέρα του παιδιού.

    «Ήρθε αυτή η γυναίκα, το πήρε αγκαλιά, έκλαιγε, το σκούπιζε και λέμε “τι το έχεις;”. “Τίποτα” είπε αυτή. Και μετά ήρθε να το πάρει για να φύγει, να φύγει, να εξαφανιστεί κάπου. Και της είπαμε “πού θα πάρεις το μωρό; Είναι χτυπημένο”», ανέφεραν.

    Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί τα αίτια της πτώσης της τετράχρονης από το μπαλκόνι του σπιτιού.  Κάτοικος υποστηρίζει ότι το παιδί ήταν μόνο του και συμπληρώνει ότι δεν γνωρίζουν αν αυτή που το πήρε είναι η μητέρα του.

    Η τετράχρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Παίδων. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων δείχνουν ότι η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο. Το παιδί φέρει μώλωπες, μικροκατάγματα στην αυχενική μοίρα και θλάση σε πνευμονοθώρακα.

    Η έρευνα των Αρχών για τις ακριβές συνθήκες του περιστατικού βρίσκεται σε εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης

    Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Δήλωσε μετανιωμένος

    Μοσχάτο: Ένοχος για τη σεξουαλική παρενόχληση της 12χρονης μαθήτριας ο καταγγελόμενος καθηγητής

    Θεσσαλονίκη: Μαραθωνοδρόμος ήταν η ποδηλάτισσα, Δήμητρα Ιορδανίδου, που έχασε την ζωή της



    ΣΧΟΛΙΑ