• Κοινωνία

    Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Δήλωσε μετανιωμένος

    • NewsRoom
    Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος συζυγοκτόνος – Δήλωσε μετανιωμένος


    Προφυλακίστηκε ο 54χρονος δράστης της δολοφονίας της 48χρονης Νεκταρίας στην Ιεράπετρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 54χρονος βρέθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή Νεάπολης και μετά από πέντε ώρες απολογίας αποφασίστηκε, με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα, να προφυλακιστεί.

    Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να τη σκοτώσει ενώ αναφέρθηκε και στα όσα έχουν ακουστεί τελευταία ως προς το ότι η Νεκταρία ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας με τον 54χρονο να δηλώνει πως «αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν».

    Μάλιστα, όπως ο ίδιος τόνισε η σχέση του με τα παιδιά του – ιδιαίτερα με τον μεγάλο του γιο – είναι πολύ καλή.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος δεν είχε δικηγόρο με το δικαστήριο να του ορίζει συνήγορο υπεράσπισης την Πάολα Κοκολάκη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος δράστης το πρωί της Παρασκευής μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 48χρονη Νεκταρία σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Περιστερά Ιεράπετρας.

    Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Η γυναίκα το τελευταίο διάστημα έμενε σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο, στο οποίο το πρωί της Παρασκευής, πήγε ο 54χρονος μαχαιρώνοντάς τη θανάσιμα.

    Στη συνέχεια ο δράστης απείλησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας σε γκρεμό. Μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις, το ειδικό κλιμάκιο κατάφερε να τον προσεγγίσει και να τον πείσει να εισέλθει στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια συνελήφθη.

    Διαβάστε επίσης:

    Γυναικοκτονία στην Ιεράπετρα: Ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

    Θεσσαλονίκη: Μαραθωνοδρόμος ήταν η ποδηλάτισσα, Δήμητρα Ιορδανίδου, που έχασε την ζωή της



    ΣΧΟΛΙΑ