ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία νεαρή γυναίκα συνελήφθη από την Αστυνομία της Θεσσαλονίκης για την εισβολή αναρχικών στις εγκαταστάσεις του ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 επί της οδού Αγγελάκη, την Παρασκευή.
Η ομάδα αναρχικών που είχε εισβάλει στο ραδιόφωνο, είχε πετάξει φειγ-βολάν και έγραψε συνθήματα στο κτήριο, χωρίς να πραγματοποιήσει μεγαλύτερες ζημιές.
Εις βάρος της 23χρονης που συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Για το ίδιο περιστατικό η Αστυνομία προέβη σε άλλες τέσσερις προσαγωγές υπόπτων που αφέθηκαν στη συνέχεια ελεύθεροι, καθώς δεν προέκυψε κάτι μεμπτό εναντίον τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O «γκουρού» Γκρίνμπεργκ στην Αθήνα, πότε θα γίνει ανασχηματισμός, τι θα κάνει ο Γεραπετρίτης στη Λιβύη και τι έρχεται για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πώς αμείβονται υπερωρίες και υπερεργασία: Ο εργατολόγος Γιάννης Καρούζος εξηγεί
- Βίλα Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες: Αντιμέτωποι με πιθανό πλειστηριασμό μετά τη δικαστική ήττα για δάνειο άνω των 35 εκατ.
- Ποιες ελληνικές εταιρείες θα κάνουν business με το νέο εξοπλιστικό πρόγραμμα 25 δις
