• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας η φοιτήτρια με κορονοϊό που έκανε πάρτι σε βίλα

    • NewsRoom
    Επιχείρηση

    Επιχείρηση “Καθαρά Ποτά” από την ΑΑΔΕ – Κατασχέθηκαν 54 τόνοι νοθευμένων ποτών σε 48 ώρες


    Κόρη πασίγνωστης τραγουδίστριας φέρεται να είναι η φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη που παραβίασε την καραντίνα και διοργάνωσε πάρτι σε βίλα στο Πανόραμα, εκθέτοντας όλους τους παρευρισκομένους στον κορονοϊό, στον οποίο βρέθηκε θετική κατόπιν εορτής.

    Η νεαρή κοπέλα επέστρεψε από το Λονδίνο, όπου σπουδάζει, με έκτακτη πτήση μέσω του αεροδρομίου της γειτονικής Βουλγαρίας, στη Σόφια και από εκεί πέρασε οδικώς τα σύνορα για να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

    Παρά την υποχρεωτική καραντίνα των 14 ημερών, στην οποία όλοι όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό είναι υποχρεωμένοι να τηρούν, πόσο μάλλον από τη Βρετανία, όπου το πρόβλημα με τον ιό είναι ακόμα σοβαρό, η νεαρή φοιτήτρια όχι μόνο παραβίασε τον εγκλεισμό, αλλά έκρινε συνετό να διοργανώσει ένα χλιδάτο πάρτι για τους φίλους της -κυρίως νέους της ελίτ της Θεσσαλονίκης- στον κήπο της βίλας που ανήκει στην εύπορη οικογένειά της.

    Αν και αρχικά η φοιτήτρια ήταν ασυμπτωματική όταν έφτασε στην Ελλάδα, στη συνέχεια εμφάνισε συμπτώματα: υψηλό πυρετό και βήχα και αφού υποβλήθηκε σε τεστ, διαγνώστηκε με COVID-19. Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο, ενώ πλέον έχει αποθεραπευτεί πλήρως, σύμφωνα με πληροφορίες.

    Σε ιχνηλάτηση των επαφών της βρίσκεται το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, καταβάλλοντας προσπάθεια να περιοριστεί ο κύκλος.

    Δειγματοληπτικοί έλεγχοι έχουν γίνει στους μετέχοντες του πάρτι και αναμένονται τα αποτελέσματα περισσότερων από 30 τεστ, αλλά και άλλων ατόμων με τα οποία ήρθαν σε επαφή με την κοπέλα τόσο στη βίλα στο Πανόραμα όσο και στο εξοχικό της στη Χαλκιδική, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές.



    ΣΧΟΛΙΑ