ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμός σήμανε για τρίτη φορά στο εργοτάξιο που βρίσκεται στην οδό Λέοντος Σοφού, στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε και τρίτη οξειδωμένη οβίδα, κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών.
Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33 εκ., του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι πολύ προσεκτικός «διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να βρούμε και άλλες στο συγκεκριμένο σημείο».
Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού, προκειμένου να μεταφέρουν την οβίδα στο πεδίο βολής για εξουδετέρωση, διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις.
Διαβάστε επίσης:
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις στην Κρήτη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Intertech: Εξαγοράζει το 100% της Γραφοτεχνικής έναντι €3,28 εκατ.
- Τραμπ: Η Ευρώπη θα διαθέσει τεράστιο μέρος από τα αποθέματά της σε ντίζελ – Έως 100 εκατ. βαρέλια στην αγορά από τη G7
- Ισπανία: Πρόωρες εκλογές σκέφτεται ο Σάντσεθ μετά την καταψήφιση των μέτρων για τη στέγαση
- Aegean: Νέα Chief Financial Officer η Στέλλα Δημαράκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.