Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, καθώς από το βράδυ του Σαββάτου αποκαταστάθηκε πλήρως η κίνηση και στα δύο ρεύματα, τα οποία είχαν κλείσει λόγω προγραμματισμένων εργασιών για την κατασκευή του Flyover.

Η άρση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων έγινε σταδιακά- αρχικά δόθηκε στην κυκλοφορία ο ανατολικός κλάδος, με κατεύθυνση προς τη Χαλκιδική και το αεροδρόμιο, ενώ λίγο αργότερα άνοιξε και ο δυτικός κλάδος, προς Καβάλα και Κατερίνη, επαναφέροντας την ομαλή ροή των οχημάτων σε όλο το μήκος της Περιφερειακής.

1

Η διακοπή της κυκλοφορίας είχε τεθεί σε ισχύ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες τοποθέτησης μεταλλικού καλουπιού στη νέα γέφυρα Πανοράματος.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, ο αποκλεισμός της Περιφερειακής Οδού επρόκειτο να διαρκέσει 48 ώρες.

Ωστόσο, η ολοκλήρωση των συγκεκριμένων εργασιών επέτρεψαν την επαναλειτουργία του δρόμου πριν από τις αρχικές προβλέψεις.

Διαβάστε επίσης: 

Αλόννησος: Ακυβέρνητο παραμένει δεξαμενόπλοιο λόγω μηχανικής βλάβης

Χανιά: Συνελήφθη 45χρονη Ουκρανή για εμπρησμό από πρόθεση

ΠΕΝΕΝ: «Νεκρώνει» το λιμάνι της Ραφήνας στις 3 Ιουλίου λόγω 24ωρης απεργίας