ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά όταν παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο ενώ προσπαθούσε να διασχίσει τον δρόμο, στο πέταλο της Αριστοτέλους.
Όπως αναφέρει το GR Times, η γυναίκα παρασύρθηκε κάτω γνωστές μέχρι στιγμής συνθήκες την ώρα που το λεωφορείο της γραμμής 57, έστριβε από την οδό Εγνατία για να κάνει τον κύκλο του πετάλου.
Η γυναίκα, περίπου 35 ετών, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τραυματίστηκε σοβαρά, έχοντας υποστεί κακώσεις τουλάχιστον στα άκρα, είχε όμως τις αισθήσεις της.
Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και μονάδα του ΕΚΑΒ για να διακομίσουν τη γυναίκα στο εφημερεύον νοσοκομείο.
Επί τόπου και δύο οχήματα της πυροσβεστικής τα οποία δεν χρειάστηκε να επέμβουν.
Διαβάστε επίσης:
Με την ταυτότητα από τo Gov.gr Wallet οι συναλλαγές σε τράπεζες και εταιρείες τηλεφωνίας
Σύνταγμα: Νεκρός ο άνδρας που έπεσε από κτήριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η DryDel Shipping του Κώστα Δελαπόρτα παρήγγειλε άλλο ένα νεότευκτο Capesize
- Ένα μυθικό ον να μας φυλάει –Το γούρι της Πολίνας Έλλις για το 2026
- Χρυσός: Νέο ρεκόρ – Έφτασε τα 4.383,76 δολάρια ανά ουγγιά
- «Έπιασαν δουλειά» οι 8 κάμερες που λειτουργούν πιλοτικά – Περισσότερες από 1.000 παραβάσεις σε 4 ημέρες