ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πενήντα δύο κιλά κοκαΐνης, που ήταν κρυμμένα σε ψυγείο προερχόμενου από τη Λατινική Αμερική εμπορευματοκιβωτίου με μπανάνες εντόπισε το βράδυ της Παρασκευής η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
Το ύποπτο εμπορευματοκιβώτιο εντοπίστηκε στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του λιμένα Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή αυτοκινούμενης μονάδας X-RAY του Α΄ Τελωνείου Θεσσαλονίκης διαπιστώθηκε στον εξωτερικό χώρο του μηχανισμού ψύξης του ψυγείου ύποπτη οργανική μάζα. Ακολούθησε φυσικός έλεγχος του εσωτερικού χώρου του εμπορευματοκιβωτίου και του μηχανισμού ψύξης, με τη συνδρομή στελεχών κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της λιμενικής Αρχής και αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών. Μέσα στον μηχανισμό ψύξης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σαράντα επτά ανισοβαρή πακέτα που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους πενήντα ενός κιλών εννιακοσίων τριάντα ενός γραμμαρίων και έξι χιλιογραμμαρίων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε επίσης το εμπορευματοκιβώτιο – ψυγείο ως μέσο απόκρυψης και μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρικό ρέυμα: Τι φέρνουν οι αρνητικές τιμές στην αγορά ενέργειας
- Loulis Food: Γιατί επενδύει στην Kenfood
- Τι συμβαίνει στον Σκάι, το deal Ευαγγελάτου – Τατιάνας, λιγότερος Πορτοσάλτε, τι θα κάνει η Μενεγάκη, αλλαγές στα κανάλια
- Γουόρεν Μπάφετ : Τι θα κάνει με τα 334 δισ. δολάρια μετρητά; Άραγε περιμένει την «τέλεια καταιγίδα» για να κινηθεί;
