ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 22:15 το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Αγίου Δημητρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών τραυματίστηκε ένα άτομο από αιχμηρό αντικείμενο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Ο τραυματίας ήταν ο μόνος που εντόπισαν οι αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο. ‘Αγνωστος αριθμός ατόμων που συμμετείχαν στο επεισόδιο είχαν αποχωρήσει από την περιοχή και αναζητούνται.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο έργο οδικής ασφάλειας των 45 εκατ. ευρώ στην Πελοπόννησο (φωτογραφίες)
- ΗΠΑ: Σε υψηλό έτους η αισιοδοξία για τις μικρές επιχειρήσεις καθώς μειώνεται η ανησυχία για τον πληθωρισμό
- Ο Όμιλος CSG και η Dezamet υπέγραψαν συμφωνία αξίας άνω των 100 εκατ. ευρώ για εξαρτήματα πυρομαχικών 155 mm
- Ford: Επιστροφή στο Le Mans
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.