ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επεισόδια στο ΑΠΘ: Στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης τα στοιχεία που παρέλαβε το υπουργείο Παιδείας
Δύο άτομα τραυματίστηκαν στην «καραμπόλα» με επτά οχήματα που έγινε, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης.
Η σύγκρουση σημειώθηκε στο ύψος της Τριανδρίας, στο ρεύμα προς ανατολικά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου και η κατάσταση της υγείας τους δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.
Διαβάστε επίσης
Μαρινάκης: «Τα μηνύματα της κοινωνίας δεν περιορίζονται μόνο σε αυτά για το δυστύχημα των Τεμπών»
Μητσοτάκης: Με την ορκωμοσία του Προέδρου της Δημοκρατίας ξεκινάει το πρόγραμμα της Πέμπτης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Τα επόμενα ορόσημα στη Γραμμή 4 του Μετρό – Μπλοκαρισμένος παραμένει ο σταθμός «Ευαγγελισμός»
- Στα χέρια ΤΕΡΝΑ – ΜΕΤΚΑ η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου – Σύμβαση 300 εκατ. ευρώ
- H super Eurobank και το θολό story της Alpha, το ράλι της ΕΥΔΑΠ, o Paulson και ο Εξάρχου, τo shopping της Αγγελικούση, το placement του Σίψα, o Greg και οι 15 βουλευτές, o Μαργώνης της Παπαστράτος στο My Story και ποιος επιχειρηματίας «αποθεώνει» Τσίπρα!!
- Διονύσης Θεοδωράτος: Απαιτείται συλλογική προσπάθεια και τρεις προϋποθέσεις για την ηλεκτροδότηση των ακτοπλοϊκών πλοίων στα λιμάνια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.