ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή μάχη με τον κορονοϊό δίνει μια 16χρονη κοπέλα από τη Θεσσαλονίκη, η οποία είναι διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου.
Η κοπέλα δεν αντιμετωπίζει υποκείμενα νοσήματα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή της λόγω της επιδείνωσης της υγείας της.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη κοπέλα φέρεται να μην έχει εμβολιαστεί κατά του ιού.
Διαβάστε επίσης:
Θεσσαλονίκη: 59χρονος με κορονοϊό αυτοκτόνησε σε Νοσοκομείο
Πού εντοπίζονται τα κρούσματα της Όμικρον στην Ελλάδα
Ο πλανήτης ετοιμάζεται να υποδεχθεί το 2022 στη σκιά της Covid-19
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Άγιος Δημήτριος: Συνελήφθη 30χρονος για άσκοπους πυροβολισμούς
- Μαρινάκης: «Σταθερή προτεραιότητα της κυβέρνησης η κατοχύρωση της πολυφωνίας και η συνεχής βελτίωση του πλαισίου λειτουργίας των ΜΜΕ»
- ΠΟΜΙΔΑ: Νέα διαδικασία απόδοσης μισθίου από 01/05 – Τι αλλάζει για ιδιοκτήτες και ενοικιαστές
- Συναντήσεις Μητσοτάκη με τον Επίτροπο Άμυνας της ΕΕ και τον Γερμανό ΥΠΕΞ τη Δευτέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.