• Κοινωνία

    Θεσσαλονίκη: Απέραντος βούρκος ο Θερμαϊκός – Γέμισε σκουπίδια και φερτά υλικά

    • NewsRoom


    Ένα αποκρουστικό θέαμα αντικρίζουν κάτοικοι και επισκέπτες που περνάνε σήμερα το πρωί από το παραλιακό μέτωπο στη Θεσσαλονίκη, καθώς ο Θερμαϊκός έχει ξεβράσει για άλλη μια φορά σκουπίδια, δημιουργώντας μία παχύρευστη κρούστα στην επιφάνεια του νερού.

    Όπως αναφέρει το GRTimes, σκουπίδια κάθε λογής, απόβλητα, ξύλα, τσιμέντα, σίδερα, φερτά υλικά, πλαστικά και αλουμινένια κουτάκια, μπουκάλια, μπάζα και λάσπη, έχουν ξεβραστεί στην επιφάνεια της θάλασσας στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης, κυρίως στο ύψος της Πλατείας Ελευθερίας, στην είσοδο του Λιμανιού.

    Τα «κοκτέιλ» σκουπιδιών έχει δημιουργήσει μάλιστα μία παχύρευστη κρούστα στην επιφάνεια της θάλασσας, που θυμίζει έναν απέραντο βούρκο και αναδύει έντονη δυσοσμία.

    Το φαινόμενο το οποίο πιθανότατα να οφείλεται στις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στην πόλη, κάνει την εμφάνιση του λίγα 24ωρα πριν τα επίσημα εγκαίνια της 86ης ΔΕΘ και την ώρα που όπως διακρίνεται στη φωτογραφία του GRTimes γκρούπ από τουρίστες ξεναγούνται στην πόλη.

    Διαβάστε επίσης:

    Σεισμός 5,4 Ρίχτερ ανάμεσα σε Ζάκυνθο και Κεφαλονιά

    Allou Fun Park: Θα προσφέρουμε την αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες



    ΣΧΟΛΙΑ