ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τη στενή σύνδεση ανάμεσα στη δικαιοσύνη και την παραγωγικότητα μίλησε την Τρίτη ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, στο συνέδριο «Δικαιοσύνη: Θεμέλιο Ανάπτυξης & Ευημερίας».
Όπως τόνισε, σε έρευνα που πραγματοποιεί ο ΣΕΒ εδώ και πάνω από 15 χρόνια, οι επιχειρήσεις – ανεξαρτήτως μεγέθους ή τοποθεσίας – αναφέρουν ότι το βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν είναι η δικαιοσύνη.
«Η Δικαιοσύνη είναι απόλυτα συνυφασμένη με την παραγωγικότητα. Οι καθυστερήσεις στις δικαστικές αποφάσεις τη μειώνουν και η χαμηλή παραγωγικότητα αποτελεί το Νο1 πρόβλημα της χώρας», υπογράμμισε.
Διαβάστε επίσης:
Καθυστερήσεις στα ακυρωτικά δικαστήρια επηρεάζουν τη συμμόρφωση της Δημόσιας Διοίκησης
Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης την Τετάρτη
Εκταφή θυμάτων Τεμπών: Μόνο η Εισαγγελέας Εφετών μπορεί να αποφασίσει – Αιχμές από τον Άρειο Πάγο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης vs Αντιπολίτευση: Δύο ή τρεις κινήσεις πριν το ρουά-ματ;
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι μπορούμε να περιμένουμε στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας
- Πλειστηριασμοί: Από τη βάση της «Ιόνιος Τεχνική» έως τη βίλα Πρινιωτάκη στον Γέρακα
- To μεγάλο δίλημμα του ΚΜ και ο Τραμπ, το «πάρτι» του Γεραπετρίτη, ο Τασούλας με τους «αριστερούς» του Σημίτη και οι business του κατασκόπου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.