ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δολοφονία Λάλα: Μάρτυρας «κλειδί» ήταν μαζί του στο ξενοδοχείο – Οι Αρχές βρήκαν καμένο όχημα με το οποίο εκτιμούν ότι διέφυγαν οι δράστες
Ανακοίνωση σχετικά με τη δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, τονίζοντας πως “η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου:
Είναι αυτονόητο ότι η υπόθεση της διερεύνησης της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ θα συνεχιστεί μέχρι να βρεθούν οι ένοχοι και να αποδοθούν στη Δικαιοσύνη. Τη διαχείριση της υπόθεσης αυτής έχουν οι αρμόδιοι Αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, οι οποίοι οφείλουν να ενημερώνουν για τις εξελίξεις τη χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ. Ανεξάρτητα από αυτό, η χήρα του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας και να συναντήσει τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη όποια στιγμή επιθυμεί.
Διαβάστε επίσης
Επίθεση με πέτρες και μπογιές στο γραφείο του Τάκη Θεοδωρικάκου
Δολογονία Καραϊβάζ: 17 μήνες μετά τη δολοφονία του συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ-Ισραήλ: Οι αμερικανοί ειδικοί απεσταλμένοι βρίσκονται στο Ισραήλ για να συζητήσουν για το μέλλον της Γάζας
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη λεωφόρο Κηφισού από 26 έως και 29 Ιανουαρίου
- Θεσσαλονίκη: Νεαροί έβαλαν φωτιά σε σχολείο, σοβαρές υλικές ζημιές (φωτογραφίες)
- Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών αξίας 1.700.000 € και σύλληψη 2 ατόμων στην Πάτρα