ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χωρίς την εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη αλλά ούτε και της καταγγέλλουσας πρώην συντρόφου του στο δικαστήριο, αναβλήθηκε το πρωί η δίκη του γνωστού τραγουδιστή.
Ο Θέμης Αδαμαντίδης θα δικαστεί τελικά στις 4 Οκτωβρίου καθώς ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας δήλωσε (όπως είχε προαναγγελθεί στην προηγούμενη αναβολή της δίκης) επαγγελματικό κώλυμα.
Επιπλέον, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της μηνύτριας Απόστολος Λύτρας, στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα η έκθεση από την ιατροδικαστική εξέταση της πρώην συντρόφου του τραγουδιστή.
Η μηνύτρια τον έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό και απειλές και ο Θέμης Αδαμαντίδης κατηγορείται και θα δικαστεί για ενδοοικογενειακή βία και απειλή και απλή εξύβριση.
Διαβάστε επίσης:
Κούγιας: Ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι το θύμα της υπόθεσης
Δημήτρης Λιγνάδης: Βγαίνει από τη φυλακή το μεσημέρι – Καταβάλλεται άμεσα το ποσό της εγγύησης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Εξετάζουμε αν γίνεται Πούτιν – Ζελένσκι να συναντηθούν στην Τουρκία
- Μιλένα Αποστολάκη προς δανειολήπτες: «Δεν είστε μόνοι σας»
- Η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη με το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton (photo)
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.