• Κοινωνία

    Θάνος Τοκάκης: Το συγκινητικό αντίο στον αδελφό του, Βασίλη

    Θάνος Τοκάκης: Το συγκινητικό αντίο στον αδελφό του, Βασίλη

    Θάνος Τοκάκης


    Συγκινεί ο Θάνος Τοκάκης

    Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του γνωστού επικοινωνιολόγου, Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, έπειτα από σκληρή διετή μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

    Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αδελφός του και ηθοποιός, Θάνος Τοκάκης μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση εις μνήμην του.

     «Και τι άλλο να ήμασταν πέρα από μνήμες εξαντλημένες. Κι από ένα χαμόγελο. Το τσακισμένο. Κι ύστερα η ξεκούραση. Μια κάποια λύσις. Ο Βασίλης μου 1977-2021. Πέταξε πολύ ψηλά. Κι όμως δεν έλιωσαν τα φτερά», έγραψε με πόνο ο Θάνος Τοκάκης στο Instagram κάτω από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του αδελφού του.

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο γνωστός επικοινωνιολόγος εξέδωσε βιβλίο, το «Άνοιξη Μυαλού», στο οποίο κατέγραφε τις σκέψεις του και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλε, από την πρώτη μέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο στον εγκέφαλο.

    Το βιβλίο είχε παρουσιάσει η δημοσιογράφος του mononews.gr, Κατερίνα Δεφέρμου, που είχε μια συγκινητική όσο και συγκλονιστική συνομιλία με τον Βασίλη Τοκάκη.

    Μέχρι και την τελευταία στιγμή συγκλόνιζε με τον τρόπο που αντιμετώπιζε την κατάστασή του, ενώ η ασθένεια δεν τον λύγισε ούτε μια φορά.

    Όπως χαρακτηριστικά είπε, μια Δευτέρα πρωί σηκώθηκε, και μια εβδομάδα μετά βρισκόταν στο χειρουργείο με καρκίνο στον εγκέφαλο. Σχετικά με το βιβλίο του δήλωσε πως «το μήνυμα του βιβλίου είναι ότι ο καρκίνος είναι εδώ, υπάρχει ένας γύρω μας».

    Δείτε την ανάρτηση του Θάνου Τοκάκη στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Thanos Tokakis (@thanostokakis)

    Διαβάστε επίσης:

    Συλλυπητήρια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος για την απώλεια του Βασίλη Τοκάκη

    Βασίλης Τοκάκης: Αναδρομή στη σοφία των τελευταίων ωρών του

    Παλεύοντας τον καρκίνο εγκεφάλου: Ο Βασίλης Τοκάκης εξομολογείται



    ΣΧΟΛΙΑ