ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ανάμεσα τους και μια 33χρονη από την Αλεξανδρούπολη, ενώ σημειώθηκαν 24 νέες εισαγωγές και 16 εξιτήρια.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 33χρονη διακομίσθηκε βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο όμως δυστυχώς δεν τα κατάφερε, καθώς κατέληξε από ανακοπή. Οι γιατροί προκειμένου να βεβαιωθούν από πού προήλθε η επιδείνωση της υγείας της, έκαναν το rapid test το οποίο βγήκε θετικό.
Επίσης κατέληξαν δύο άνδρες, ένας 73 ετών από την Ξάνθη και ένας 66 ετών από την Καβάλα οι οποίοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ, καθώς και μια 84χρονη από τις Φέρες η οποία επίσης έπασχε από υποκείμενα νοσήματα ωστόσο νοσηλευόταν στην μονάδα covid-19 .
Εξήντα είναι οι θάνατοι ασθενών με κορονοϊό που καταγράφονται στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Σήμερα Κυριακή στο νοσοκομείο νοσηλεύονται 91 ασθενείς, εκ των οποίων 75 στη covid-19, στη ΜΕΘ 13 και στη ΜΕΛ 4.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο ΚΜ και οι ανεπάγγελτοι πολιτικοί, σε ποιο χωριό ήταν ο Τσίπρας και η Μαρέβα, το πρώτο ματς στον Βοτανικό και ο Μπαμπινιώτης για τα μπλόκα
- Τα 13 σχήματα των «μεγάλων» της αγοράς που αύξησαν τον μετοχικό τους πλούτο κατά 8+1 δισ. ευρώ μέσα στο 2025
- Diamonds are forever: Τα μονόπετρα που έλαμψαν το 2025 και οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2026
- Ελ Κααμπί: Πανζουρλισμός στα social media για τα απίθανα γκολ, τι ισχύει με νέο συμβόλαιο και Ολυμπιακό