• Κοινωνία

    Τέμπη: Αποσωληνώθηκε 20χρονος που επέβαινε στο 5ο βαγόνι (video)

    • NewsRoom
    Ο 20χρονος νεαρός, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, αποσωληνώθηκε

    Ο 20χρονος νεαρός, που επέβαινε στο μοιραίο τρένο, αποσωληνώθηκε


    Με συγκίνηση ο πατέρας ενός 20χρονου νεαρού που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη, το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, ενημέρωσε ότι ο γιος του αποσωληνώθηκε.

    Η κατάσταση της υγείας του 20χρονου, ο οποίος είναι πολυτραυματίας, βελτιώνεται σταθερά. Σύμφωνα με τον πατέρα του, ο νεαρός τους χαμογέλασε.

    Ο Νίκος Στρατέλος, πατέρας του 20χρονου, μιλώντας στο Action24, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

    «Εμένα το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο», δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα.

    Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή.

    «Μία παράκληση, σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους», δήλωσε ο ίδιος.

    Όπως είπε ο πατέρας του 20χρονου, ο γιος του ο Στέλιος ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι.

    Όπως έμαθε από την κοπέλα του νεαρού, το παιδί πήρε οξυγόνο στο ΕΚΑΒ, έφτασε έγκαιρα στο νοσοκομείο και διασωληνώθηκε.

    Δείτε το βίντεο από το Action 24:

    Διαβάστε επίσης:

    Τέμπη: Συγκινούν οι συμμαθητές του 15χρονου Παναγιώτη – «Εκεί ψηλά θα είσαι στην αγκαλιά του πατέρα και της μητέρας σου»

    Τέμπη: Αφορολόγητo, ανεκχώρητo και ακατάσχετo από Δημόσιο το ποσό της δημόσιας δαπάνης για έξοδα κηδείας



    ΣΧΟΛΙΑ