ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια διαφορετική τελετή αποφοίτησης διοργάνωσε Πανεπιστήμιο στην Ινδία, προκειμένου να τηρήσει τα μέτρα κοινωνικής απόστασης και να μη θέσει σε κίνδυνο τους φοιτητές με την τελετή αποφοίτησης.
Γι αυτό και το Πανεπιστήμιο εφάρμοσε ένα νέο τρόπο απονομής των πτυχίων μέσω εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιώντας avatar. Στο Indian Institute of Technology (IIT) στη Βομβάη, τα avatar περισσότερων από 2000 φοιτητών έλαβαν τα πτυχία τους από το …avatar του Διευθυντή του IIT Subhasis Chaudhuri, σε μια ψηφιακή τελετή που έγινε την Κυριακή.
Η μοναδική τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων κοινωνικής απόστασης που λαμβάνονται σε όλο τον κόσμο για να αποφευχθεί η διάδοση του ιού και μεταδόθηκε από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και από το YouTube και το Facebook Live.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΑΔΕ: 1.500 πολίτες εξυπηρετήθηκαν τις πρώτες 15 ημέρες του myPoint Κεραμεικού
- Διονύσης Θεοδωράτος: Αυξανόμενες προκλήσεις αντιμετωπίζει το ναυτικό επάγγελμα στη σύγχρονη εποχή
- Έκθεση ΙΝΕ ΓΣΕΕ: Ανάπτυξη χωρίς πραγματική σύγκλιση – Τα «καμπανάκια» για οικονομία, μισθούς και επενδύσεις
- ΝΕΕ: Οι Έλληνες ναυτικοί είναι οι πυλώνες της ελληνικής και παγκόσμιας ναυτιλίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.