• Κοινωνία

    Τα ευτράπελα της Airbnb: Μετά τις σκηνές της Γαύδου ήρθε η ενοικίαση… σκιάς! (pics)

    Τώρα στην Airbnb μπορεί κανείς να ενοικιάσει και σκιά!


    Δεν έχουν τέλος οι ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και σχετίζονται με… περίεργες αγγελίες για βραχυπρόθεσμες μισθώσεις, στο πλαίσιο της «μόδας» του Airbnb, που είναι πλέον ευρέως διαδεδομένη.

    Πριν από λίγες μέρες, ιδιαίτερη έκταση πήρε η είδηση ότι μια Κρητικιά είχε στήσει «σκηνές πολυτελείας» σε παραλία της Γαύδου και τις είχε αναρτήσει στην πλατφόρμα της Airbnb, ενοικιάζοντάς τις σαν κανονικό κατάλυμα. Η συγκεκριμένη υπόθεση, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε έντονες αντιδράσεις.

    Γνωστή είχε γίνει και η περίπτωση ενοικίασης, στην πλατφόρμα της Airbnb, ενός απλού κρεβατιού, το οποίο μάλιστα ενοικιάζεται σε υπαίθριο χώρο, για όποιον ενδιαφέρεται «απλά για έναν ύπνο».

    Σήμερα, ωστόσο, μαθεύτηκε άλλη μια είδηση, που αποδεικνύει ότι η εφευρετικότητα του Έλληνα μάλλον δεν έχει όρια.

    Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύφθηκε, ιδιοκτήτης φάρμας στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού ενοικιάζει… σκιές δέντρων εντός του αγροκτήματος που έχει στην ιδιοκτησία του, για οποίον ενδιαφέρεται να κάνει κάμπινγκ, στήνοντας τη σκηνή του στα σημεία αυτά.
    Ο χώρος του αγροκτήματος όπου ενοικιάζεται η σκιά. Πηγή: Airbnb

    Στην περιγραφή της καταχώρισης επισημαίνεται ότι ο χώρος προσφέρεται για «κάμπινγκ κάτω από τη σκιά ελιάς, αχλαδιού, μήλου, φιστικιών ή οποιουδήποτε άλλου αγροκτήματος προτιμάτε!».

    Διευκρινίζεται, επιπλέον, ότι οι επισκέπτες, που θα επιλέξουν να ενοικιάσουν τις… σκιές του συγκεκριμένου αγροκτήματος μέσω Airbnb, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το κοινόχρηστο μπάνιο και την τουαλέτα τους, ενώ στο «πακέτο διακοπών» προσφέρεται και πρωινό!

    Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό μέσα από σχόλιο που έκανε στην πλατφόρμα ενοικιάσεων ταξιδιώτισσα που επισκέφθηκε τον συγκεκριμένο χώρο, στην τιμή των 10 ευρώ ανά διανυκτέρευση δεν περιλαμβάνεται η σκηνή, αλλά η θέση για αυτήν και η σκιά. Ο κατασκηνωτικός εξοπλισμός είναι υπόθεση των ίδιων των ταξιδιωτών!

    Ο χώρος του αγροκτήματος όπου ενοικιάζεται η σκιά. Πηγή: Airbnb



    ΣΧΟΛΙΑ