ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 113 έφτασαν τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα καθώς ακόμα ένας ασθενής κατέληξε την Κυριακή του Πάσχα.
Πρόκειται για έναν 68χρονο που νοσηλευόταν στο ΝΙΜΙΤΣ και είχε υποκείμενο νόσημα.
Νωρίτερα, είχαν καταγραφεί ακόμα δύο θύματα του κορονοϊού, είναι ένας άνδρας 65 ετών ο οποίος κατέληξε στις 4:40 τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο ΑΧΕΠΑ και ένας 91χρονος που κατέληξε στο «Σωτηρία». Ο 65χρονος είχε χρόνια υπέρταση και ο 91χρονος έπασχε από κακοήθες νόσημα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι δείχνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις, γιατί το ΜΜ δεν απεργεί την Πρωτομαγιά, τα μηνύματα του ΚΜ στους «γαλάζιους»… γκρινιάρηδες και τι είπε ο Φαραντούρης στο Room
- Q&R: Αυξημένα καθαρά κέρδη και ταμειακά διαθέσιμα – Στο πλάνο νέες στρατηγικές επενδύσεις
- Cenergy: Πώς η Capital απογείωσε τη μετοχή σε εντυπωσιακές επιδόσεις
- Τσίπρας και Ανδρουλάκης: Ο ένας απολογείται χωρίς να το λέει, ο άλλος φωνάζει για να ακουστεί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.