• Κοινωνία

    Στον πρόωρα χαμένο Γιώργο Μαυροσκότη της Βιοτέρ αφιέρωσε τη νίκη επί της Μπασακσεχίρ ο Β. Μαρινάκης

    • NewsRoom
    Μαρινάκης

    Βαγγέλης Μαρινάκης, εφοπλιστής


    Στον επιχειρηματία Γιώργο Μαυροσκότη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή την περασμένη εβδομάδα, αφιέρωσε τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασακσεχίρ ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

    «Περάσαμε μια δύσκολη ομάδα. Ολα πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Ολος ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Η ομάδα μας έπαιξε καλά και κατορθώσαμε και προκριθήκαμε. Περιμένουμε τον αντίπαλό μας. Και η Πόρτο και η Κράσνονταρ είναι και οι δύο δύσκολες ομάδες. Ο Ολυμπιακός, όμως, στα δύσκολα πάει καλά. Είμαστε ευχαριστημένοι με την ομάδα. Πιστεύουμε θα πάμε καλύτερα στο μέλλον», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού.

    Για να προσθέσει: «Επειδή είμαι φορτισμένος, γιατί έχασα έναν φίλο μου, θα ήθελα να πω αυτό: Αφιερώνω τη νίκη στον Γιώργο Μαυροσκότη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Ηταν φίλαθλος του Παναθηναϊκού, αλλά του άρεσε να κερδίζει ο Ολυμπιακός, ιδιαίτερα στην Ευρώπη. Του αφιερώνω αυτή τη νίκη».

    Τέλος ευχήθηκε: «Χρόνια πολλά σε όλους για τον Δεκαπενταύγουστο».

    Ο Γιώργος Μαυροσκότης, διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής ΒΙΟΤΕΡ, απεβίωσε σε ηλικία 52 ετών, έπειτα από επτάμηνη νοσηλεία συνεπεία εγκεφαλικού επεισοδίου.



    ΣΧΟΛΙΑ