ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλεύεται ο καταδικασμένος ως αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, ο οποίος υπέστη πνευμονική εμβολή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 80χρονος Αλέξανδρος Γιωτόπουλος νοσηλεύεται – φρουρούμενος- τις τελευταίες δέκα ημέρες σε πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία, όπου εισήχθη με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο Γιωτόπουλος – ο οποίος έχει κατονομαστεί ως ιδρυτικό στέλεχος και αρχηγός της 17 Νοέμβρη με το ψευδώνυμο «Λάμπρος» – λαμβάνει θεραπεία και παρουσιάζει βελτίωση, ωστόσο η υγεία του είναι επιβαρυμενη λόγω της ηλικίας και συνοδών νοσημάτων που έχει.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αν συνεχιστεί η βελτίωση της κατάστασης του, πιθανότατα θα λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα.
Διαβάστε επίσης:
ΟΛΘ: Αύξηση κατά 62,3% στα καθαρά κέρδη α΄ εξαμήνου
Ζελένσκι: Ο Πούτιν σχεδιάζει επιθέσεις σε πυρηνικές υποδομές της Ουκρανίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΚΑΕ ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε ο οικονομικός έλεγχος από την πλευρά Μυστακίδη
- Ισπανία: Η Μαδρίτη ακυρώνει σύμβαση ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ για εκτοξευτήρες ρουκετών ισραηλινής κατασκευής
- Στη Βουλή τις επόμενες μέρες η παραγγελία για την τέταρτη φρεγάτα FDI
- Τέμπη: Ο Εισαγγελέας ζητά την παραπομπή 36 μη πολιτικών προσώπων σε δίκη
