• Κοινωνία

    Στο χειρουργείο μαθητής που γλίστρησε στον πάγο στο σχολείο-Εξοργισμένος ο πατέρας

    • NewsRoom


    Εξοργισμένος είναι ο πατέρας του 14χρονου μαθητή που έπεσε και έσπασε το πόδι του κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

    Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη (08/01) στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου. Ο 14χρονος μαθητής γλίστρησε στην αυλή του σχολείου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του, όπως αναφέρει το thestival.gr. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

    «Έστειλα το παιδί μου στο σχολείο και το βρήκα στο νοσοκομείο» δήλωσε στο thestival.gr ο πατέρας του μαθητή και προσθέτει: «Θα κινηθώ νομικά εναντίον όσων ευθύνονται για αυτό που συνέβη στο γιο μου. Δεν είναι δυνατόν να στέλνουμε τα παιδιά μας για να μορφωθούν και να καταλήγουν στο χειρουργείο».

    «Δεν μπορούμε να κρατήσουμε 500 παιδιά μέσα στις τάξεις»

    Από την πλευρά του ο διευθυντής του 6ου Γυμνασίου Ευόσμου, Σωτήρης Νικολαΐδης, δηλώνει ότι ακολούθησε όλα όσα προβλέπονται σε περιπτώσεις κακοκαιρίας.

    «Ο δήμος έπρεπε να κρατήσει τα σχολεία κλειστά. Από τη στιγμή που τα άνοιξε κάναμε ότι έπρεπε για να προστατεύσουμε τα παιδιά. Είπαμε στους μαθητές να μη βγούνε στην αυλή στα διαλλείματα. Δεν μπορείς, όμως, να κρατήσεις 500 μαθητές στις αίθουσες. Κάποιοι δεν μας άκουσαν και βγήκαν έξω. Ο δήμος είχε ρίξει αλάτι στα σκαλιά όμως υπήρχαν σημεία στην αυλή που είχαν πάγο. Όταν έγινε το κακό ενημέρωσα τους γονείς και έστειλα μια καθηγήτρια μαζί με τον μαθητή για να τον συνοδεύσει στο νοσοκομείο. Λυπάμαι γι’ αυτό που συνέβη, όμως, θα μπορούσε να συμβεί και περιμετρικά του σχολείου λόγω του πάγου που υπήρχε στο πεζοδρόμιο».

    Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου: Είπαμε στους διευθυντές να μας ενημερώσουν εάν αντιμετωπίζουν πρόβλημα

    «Ο Δήμος προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να λειτουργήσουν τα σχολεία. Ρίξαμε αλάτι και γύρω από τα σχολεία και στις αυλές τους. Επίσης με έγγραφό μας προς τους διευθυντές των σχολείων δηλώσαμε ότι είμαστε στη διάθεσή τους ανά πάσα στιγμή για να παρέμβουμε σε περίπτωση προβλήματος» δηλώνει στο thestival.gr ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Πέτρος Σούλας. Ο κ. Σούλας πρόσθεσε ότι δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό από κανέναν. Σημείωσε ότι είναι ευθύνη των διευθυντών αν θα προαυλιστούν ή όχι οι μαθητές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακές εικόνες με drone από τη χιονισμένη Χίο

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:Τρόμος σε πτήση από Κολονία για Θεσσαλονίκη-Χτυπήθηκε από κεραυνό



    ΣΧΟΛΙΑ