ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα.
Ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου θα δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.
Κατά την προσέλευσή του στα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκε από τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί και έτυχε να τον αντιληφθούν.
«Δολοφόνοι, ντροπή σου, κάνατε παιδιά για να τα σκοτώσετε», φώναζαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, ως παθών από την αξιόποινη πράξη της 33χρονης.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε δημόσια ο Μάνος Δασκαλάκης, επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γεραπετρίτης: Αναχωρεί ξανά για τη Λιβύη – Στην ατζέντα η ενίσχυση των διμερών σχέσεων και ο διάλογος για τις θαλάσσιες ζώνες
- Τραμπ: «Είμαι απογοητευμένος με τον Πούτιν, αλλά δεν έχω τελειώσει μαζί του»
- Θάνος Πλεύρης: Tώρα η αποσυμφόρηση της Κρήτης, αύριο οι επιστροφές
- Alpha Bank: Ανοδική πορεία της ελληνικής οικονομίας εν μέσω διεθνών πιέσεων
