• Κοινωνία

    O ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας – Τι συνέβη

    • NewsRoom
    Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

    Ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος


    Στην εντατική βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο γνωστός ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο χωρίς να γνωρίζει κανείς αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκείνο το βράδυ είπε στους συγγενείς του ότι δεν αισθανόταν καλά και αυτοί τον πήγαν στο νοσοκομείο όπου και αποφασίστηκε να μπει στην εντατική του «Γ. Γεννηματάς». Φέρεται να έχει πάθει εγκεφαλικό. Την είδηση ανέφερε και η εκπομπή, Το πρωινό και η επί επτά χρόνια σύντροφός του αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

    Ο Αίας Μανθόπουλος έγινε ευρύτερα γνωστός από το σήριαλ «Δύο Ξένοι» όπου υποδυόταν τον αντίζηλο του «Κωνσταντίνου» για τα μάτια της Μαρίνας.

    Τελευταία εμφάνισή του το 2020 στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη ενώ πλέον έχει γίνει επιχειρηματίας και διατηρεί ξενοδοχείο στη Βουλγαρία.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από αρκετά χρόνια ο Αίας Μανθόπουλος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα καθώς χαϊδεύοντας ένας αδέσποτο σκυλί αυτό τον δάγκωσε στο πρόσωπο.

    Επί τέσσερα χρόνια ο ηθοποιός έκανε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις στο εξωτερικό προκειμένου να γίνει εντελώς καλά.

    Διαβάστε επίσης:

    Θρήνος: Πέθανε 22χρονος πολίστας στην Πάτρα

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες



    ΣΧΟΛΙΑ