ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη διαμαρτυρία της Ουκρανίας για την ένταξη των λιμένων Μπερντιάνσκ και Μαριούπολης στον κατάλογο λιμένων της Ρωσίας
Στο έδαφος της Μολδαβίας πέρασε το απόγευμα της Παρασκευής το κομβόι με τους Έλληνες που έφυγαν από τη Μαριούπολη πριν από δύο ημέρας, μεταξύ των οποίων και ανταποκριτές των ΜΜΕ.
Την εξέλιξη αυτή γνωστοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, μέσω ανάρτησης του στο Twitter:
«Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του Πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας όπου τους περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι. Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση».
Η αυτοκινητοπομπή υπό τον συντονισμό του Πρέσβη Φραγκίσκου Κωστελλένου πέρασε τα σύνορα Ουκρανίας-Μολδαβίας όπου τους περίμενε κλιμάκιο της Πρεσβείας μας στο Βουκουρέστι. Η επιχείρηση #Νόστος3 ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν στην αίσια έκβαση.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) March 4, 2022
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Moody’s: Αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ιταλίας έπειτα από 23 χρόνια
- e-ΕΦΚΑ: Συνάντηση εργασίας για τις επικείμενες αλλαγές στις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ)
- Γιώργος Γεράρδος (Πλαίσιο): Ο εμβληματικός, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που άλλαξε τον χάρτη της τεχνολογίας στην Ελλάδα
- Τριαντόπουλος: Προθεσμία έως τα μέσα Δεκεμβρίου για την απολογία – Πλησιάζει η απόφαση για Ειδικό Δικαστήριο