Κοινωνία

Στη φυλακή ο υπάλληλος των φυλακών για το φόνο στα Μέγαρα

WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

Ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος που σκότωσε τον κουνιάδο του στα Μέγαρα


Να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ζήτησε, λίγο πριν πάρει το δρόμο για τη φυλακή, ο σωφρονιστικός υπάλληλος, που το απόγευμα της Πέμπτης, στα Μέγαρα, τραυμάτισε θανάσιμα τον κουνιάδο του και ελαφρύτερα τη σύζυγο του θύματος.

Ο 50χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά τη σύντομη απολογία του, κατά την οποία, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, υποστήριξε ότι δεν θυμάται τίποτα από το μοιραίο απόγευμα.

Οι μνήμες του, λέει, σταματούν στην προμήθεια του φονικού όπλου, με το οποίο σκόπευε να αυτοκτονήσει και βρέθηκε στο σπίτι του κουνιάδου του, αναζητώντας το μόλις 2,5 ετών αγοράκι του για να το αποχαιρετήσει.

Ο 50χρονος ισχυρίστηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και η υπεράσπισή του προσκόμισε στον ανακριτή ιατρικά πιστοποιητικά και φαρμακευτικές συνταγές που λάμβανε τους τελευταίους μήνες.

«Τα ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι απόρροια των όσων βίωσε τα τελευταία χρόνια από το οικογενειακό περιβάλλον της συζύγου του», δήλωσε η συνήγορος του Φωτεινή Παπατσώρη. «Ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την πράξη του».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 50χρονος πυροβόλησε τον κουνιάδο του γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη διάλυση του γάμου του.


ΣΧΟΛΙΑ