• Κοινωνία

    Οικογενειακή τραγωδία στα Μέγαρα: Ένας νεκρός και μια σοβαρά τραυματίας από πυροβολισμούς

    • NewsRoom


    Συναγερμός σήμανε την τελευταία ώρα στην Αστυνομία έπειτα από περιστατικό με πυροβολισμούς στην περιοχή των Μεγάρων, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας ενώ τραυματίστηκε σοβαρά μια γυναίκα.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άνδρας εισέβαλε στο σπίτι που κατοικούσε το ζευγάρι και πυροβόλησε εναντίον τους. Μάλιστα, ο δράστης φέρεται να στόχευσε τα θύματά του στα γεννητικά τους όργανα.

    Από τα πυρά σκοτώθηκε ο 48χρονος άνδρα ενώ σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται η 43χρονη γυναίκα. Η τραυματίας νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο.

    Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για οικογενειακή τραγωδία, χωρίς όμως, να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες. Δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ένας σωφρονιστικός υπάλληλος στο επάγγελμα, πρώην άντρας της αδερφής του 48χρονου θύματος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης θεωρούσε ότι ο 48χρονος ήταν υπαίτιος για τον χωρισμό του και, όπως όλα δείχνουν, αποφάσισε να τον εκδικηθεί.

    Το θύμα ήταν γιατρός στο επάγγελμα. Οι τελευταίες πληροφορίες προσδίσουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις στο φονικό, καθώς το έγκλημα τελέστηκε μπροστά στα μάτια των παιδιών του 48χρονου και της 43χρονης.



    ΣΧΟΛΙΑ