• Κοινωνία

    Στη φυλακή ο 32χρονος για τη δολοφονία 60χρονου υπαλλήλου στα Καλύβια

    Νέο Ηράκλειο: Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια από ακροδεξιούς-Ψάχνουν για εγκληματική οργάνωση


    Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 32χρονος που ομολόγησε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο σκότωσε τον 60χρονο υπάλληλο του Κέντρου Υγείας Καλυβίων.

    Μετά την απολογία του ανακρίτρια και εισαγγελέας τον έκριναν προφυλακιστέος.

    Ο 32χρονος υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης με τους δικηγόρους του να υποστηρίζουν ότι αντιμετωπίζει βαρύτατα προβλήματα που προέκυψαν πριν από περίπου 18 χρόνια, όταν μπροστά στα μάτια του δολοφονήθηκε ο πατέρας του για κτηματικές διαφορές.

    Σύμφωνα με τους δικηγόρους του, ο 32χρονος δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του.

    Όπως δήλωσε ο συνήγορος του, Μιχάλης Φράγκου: «Ομολόγησε την πράξη του. Ήταν ειλικρινής. Ζήτησε συγγνώμη, καθώς έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί το λάθος του. Θεωρούσε ότι κινδυνεύει η ζωή του από τα μάγια και ότι με αυτό τον τρόπο θα ελευθερωθεί. Επειδή υπάρχουν ψυχολογικά προβλήματα ζητήσαμε να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη».

    Για ένα βαρύτατα διαταραγμένο άτομο έκανε λόγο ο δεύτερος δικηγόρος του, Γιώργος Γιάνναρος: «Είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθησή μας ότι πρόκειται για ένα άτομο βαρύτατα διαταραγμένο ψυχικά και διανοητικά. Κι αυτό δεν είναι ένας όψιμος ισχυρισμός μας καθώς αφενός δεν είχε κίνητρο για την πράξη αφετέρου προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον όπου ο πατέρας του δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του όταν ήταν 14 ετών».

    Διαβάστε επίσης:

    Καλύβια: Δολοφόνησαν υπάλληλο στο Κέντρο Υγείας – Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι

    Στη φυλακή ο Μένιος Φουρθιώτης

    Σύζυγος 44χρονης για τον θάνατό της: Δεν το ρίχνω στο εμβόλιο, το θέμα είναι τι προκάλεσε το έμφραγμα



    ΣΧΟΛΙΑ