ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα «συγχαρητήρια» του Αλέξη Τσίπρα στο Twitter απάντησε ο νικητής του Open Στοκχόλμης, Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος γιόρτασε χτες τον πρώτο του τίτλο σε τελικό ΑTP. O 20χρονος τενίστας με ανάρτηση στον λογαριασμό του απάντησε στα συγχαρητήρια που του έδωσε νωρίτερα ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.
«Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μια μέρα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη!» έγραψε ο Ελληνας τενίστας.
Ευχαριστώ πάρα πολύ! Μια μέρα που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη! ☝?? https://t.co/O2OrfB11gc
— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) 21 Οκτωβρίου 2018
Νωρίτερα ο Πρωθυπουργός του είχε γράψει για την νίκη του: «Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για την κατάκτηση του τροπαίου στον τελικό του Stockholm Open. Μια ιστορική επιτυχία που μας κάνει υπερήφανους!».
Χθες το βράδυ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του σε τουρνουά της ATP στον τελικό του OPEN της Στοκχόλμης. Στο τουρνουά, ο Έλληνας αθλητής έπαιξε εξαιρετικά, γράφοντας ιστορία στο ελληνικό τένις καθώς επιβλήθηκε με με 6-4, 6-4 επί του Γκουλμπίς στον τελικό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Θρύλος» ο Τσιτσιπάς – Κατέκτησε το τρόπαιο στο ATP (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιοι μπορούν να αποχωρήσουν με πρόωρη σύνταξη το 2025 – Ποιοι είναι το πέναλτι σε κάθε περίπτωση
- Ευάγγελος Μυτιληναίος και Διαμαντής Διαμαντίδης: Για πρώτη φορά στη λίστα Forbes των πιο πλούσιων του κόσμου
- Όλη η φράση του Κώστα Σκανδαλίδη
- Μεγαλώνει ο στόλος της Element Shipmanagement του Άλεξ Λεμονίδη
