ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ράγισαν οι καρδιές όσων βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο όπου έγινε η πολιτική κηδεία του Σπύρου Φωκά ενώ στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε για αποτέφρωση στη Ριτσώνα.
Ο Σπύρος Φωκάς, ο αγαπημένος ηθοποιός με τη μεγάλη διεθνή καριέρα, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
Το τελευταίο αντίο στον Σπύρο Φωκά είπαν συγγενείς και φίλοι και αρκετοί άγνωστοι που πήγαν να τον αποχαιρετήσουν.
Από νωρίς βρέθηκαν στο Α Νεκροταφείο όλοι όσοι τον αγάπησαν με την σύζυγό του Λίλιαν Φωκά και την κόρη του Κωνσταντίνα ντυμένες στα ασπρόμαυρα.
Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της εξόδου της σορού του Σπύρου Φωκά από την αίθουσα όπου τελέστηκε η πολιτική κηδεία. Η σύζυγός του Λίλιαν προφανώς ακολουθώντας την τελευταία του επιθυμία έβγαλε το σακάκι της και χόρεψε ζεϊμπέκικο.
Ήταν το τραγούδι, «Παίξε ένα ζεϊμπέκικο να φύγω» τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο ίδιος ο Σπύρος Φωκάς και τη μουσική ο Παύλος Ρηγάτος.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Σπύρος Φωκάς: Οι 4 γυναίκες που παντρεύτηκε κι αυτή που τον… κατέστρεψε
Σπύρος Φωκάς: Κατέκτησε το Χόλιγουντ, δούλεψε με Αλέν Ντελόν, Μάικλ Ντάγκλας, Σταλόνε, Μινέλι, Καρντινάλε
Πέθανε ο Σπύρος Φωκάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία-ΗΠΑ: Ο Πούτιν λέει σε αξιωματούχους του Κρεμλίνου πως η επίσκεψή του στην Αλάσκα ήταν χρήσιμη και επίκαιρη
- New York Times: Ο Τραμπ λέει «ναι» στην παραχώρηση εδαφών της Ουκρανίας – Τι αντάλλαγμα του δίνει ο Πούτιν
- Ερντογάν: Έτοιμη η Άγκυρα να συμβάλει στην εδραίωση της ειρήνης στην Ουκρανία
- Πυροσβεστική: Δύο συλλήψεις στη Νάξο για φωτιά σε απορρίμματα – 42 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
