• Κοινωνία

    Σούπερ Κική: Ποινική δίωξη για ληστεία

    • NewsRoom
    Σούπερ Κική

    Σούπερ Κική Φωτογραφία: tlife.gr


    Στα κρατητήρια παραμένει η influencer, Σούπερ Κική εναντίον της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα, μεταξύ των οποίων και η ληστεία κατά συναυτουργία.

    Η γνωστή Instagrammer συνελήφθη τη Δευτέρα μαζί με άλλες δύο φίλες της. Οι τρεις γυναίκες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και ηθική αυτουργία στις πράξεις, ενώ αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη.

    Μιλώντας στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο συνήγορος του αντιδίκου της Super Κικής, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος έκανε λόγο «για οργανωμένη επίθεση» στον εντολέα του.

    «Έχουν το θράσος να βγάζουν και φωτογραφία μέσα στο περιπολικό. Αυτό, δυστυχώς, δεν τιμά την ελληνική αστυνομία. Είναι άτομα που πρέπει να έχουν χειροπέδες μέσα στο περιπολικό. Δεν πρέπει να υπάρχει ειδική μεταχείριση για κανέναν είτε ανώνυμο, είτε επώνυμο», ανέφερε.

    Ερωτηθείς για το πώς αποδεικνύεται ότι η Super Κική «έβαλε» να χτυπήσουν τον πελάτη του, ο κ. Θεοδωρόπουλος απάντησε: «Το είπαν οι ίδιες ότι ήταν ένας φαν τους. Δεν είναι, λοιπόν, ένας περαστικός. Τον αναγνωρίζει ο εντολέας μου ότι είναι ο άνθρωπος που έφερναν στα δικαστήρια κάθε φορά που υπήρχε αντιδικία με τη σύντροφό του. Αρα δεν υπάρχει καμία περίπτωση να είναι ένα τυχαίο πρόσωπο».

    «Ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν υπήρχε περίπτωση να είναι στο σημείο, το οποίο έγινε η επίθεση, χωρίς να γνωρίζει το ραντεβού που είχαν μεταξύ τους. Ήταν στημένο το ραντεβού», υποστήριξε.

    Υπενθυμίζεται ότι η Super Κική συνελήφθη, τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην σύντροφος της συνεταίρου και καλής της φίλης την κακοποιούσε.

    Η ίδια με τη φίλη της μετέβησαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταθέσουν μήνυση, ωστόσο, μετά από μήνυση του άνδρα, συνελήφθησαν οι δυο τους και μία ακόμη φίλη τους.

    Δήλωσε έκανε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

    «Πιο ηλίθια σύλληψη δεν έχει γίνει ποτέ»:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ