• Κοινωνία

    Γιατί συνελήφθη η Σούπερ Κική – Τι δήλωσε (video)

    • NewsRoom
    Σούπερ Κική

    Σούπερ Κική Φωτογραφία: tlife.gr


    Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Σμύρνης οδηγήθηκε η Σούπερ Κική, όταν προσπάθησε να βοηθήσει την αγαπημένη της φίλη και συνεργάτιδα, Άντρεα, η οποία κακοποιείται συστηματικά από τον πρώην σύντροφό της.

    Αυτό αποκάλυψε μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή influencer, ευχαριστώντας με ειρωνική διάθεση τους εισαγγελείς που προστατεύουν τις γυναίκες.

    Λίγη ώρα μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης, η Σούπερ Κική μαζί με δύο ακόμα γυναίκες οδηγήθηκαν στην Ευελπίδων.

    Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν μέσα στη φυλακή, τον Δεκέμβριο του 2011 όταν η Σούπερ Κική ήταν 18 ετών και η Άντρεα έγκυος στην κόρη της.

    Μάλιστα, μετά την αποφυλάκισή τους, η Σούπερ Κική βάφτισε την κόρη της φίλης της, τη 10χρονη σήμερα Μαρία, η οποία ήταν αυτή που την κάλεσε στο τηλέφωνο κλαίγοντας για να βοηθήσει τη μητέρα της καθώς τη ξυλοκοπούσε ο σύντροφός της.

    «Η πιο γελοία σύλληψη που έχει γίνει στα χρονικά», έγραψε χθες στο Instagram.

    Δείτε τα Instagram Stories:

    Οι νέες δηλώσεις μέσα από τα κρατητήρια:

    «Πολλά χρόνια κρατάει αυτή η κολόνια. Η κοπέλα προσπαθεί να ξεφύγει, αλλά δεν μπορεί. Είμαστε χρόνια φίλες, έχω βαφτίσει και το παιδί της. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι, έμενε σπίτι μου τους τελευταίους 3 μήνες. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις. Το μόνο εμπόδιο στη ζωή της ήταν αυτός ο άνθρωπος», ανέφερε.

    «Με πήρε 8 το πρωί και φώναζε βοήθεια, με πήρε η μικρή. Φεύγω με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία για να τον πάρουν, έρχεται η αστυνομία, μας φέρνει στο τμήμα και μας κάνει αυτός μήνυση ότι και καλά εμείς το στήσαμε αυτό.

    Σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ”όλοι μαζί κρατείστε”. Δεν πα’ να χτυπιέμαι εγώ και να λέω “παιδιά, είμαι δημόσιο πρόσωπο”. Έχε χάρη είμαστε σε καλό αστυνομικό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά και χωρίς χειροπέδες. Δεν έχει λήξει, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο».

    Τι δήλωσε η μητέρα της:

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαντόνα παραδέχεται ότι έκανε πλαστικές – «Θαυμάστε με τώρα που ξεπρήστηκα!»



    ΣΧΟΛΙΑ