• Κοινωνία

    Σοκ στο Λασίθι: Αυτοκτόνησαν δύο αστυνομικοί

    Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.

    Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.


    Δύο ξεχωριστές υποθέσεις αυτοκτονίας έχουν συγκλονίσει την Κρήτη και συγκεκριμένα το Λασίθι. Πρόκειται για δύο αστυνομικούς που έδωσαν τέλος στη ζωή τους, αφήνοντας πίσω τους σημείωμα.

    Όπως μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα, δύο νέοι αστυνομικοί, ηλικίας 35 και 34 ετών, βρέθηκαν απαγχονισμένοι σήμερα στο Λασίθι.

    Ο ένας στο Καλό Χωριό και ο έτερος σε περιοχή της Σητείας, ενώ αμφότεροι άφησαν, πίσω τους σημειώματα πριν προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα.

    Ποιοι ήταν οι δύο αστυνομικοί

    Ο πρώτος, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από την Άρτα, είχε έρθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

    Ο 35χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στην πόρτα του σπιτιού του, στο Καλό Χωριό, με τους συναδέλφους του να κάνουν λόγο για μια ήρεμη προσωπικότητα αστυνομικού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος του στην Αστυνομία ήταν να κάνει έρευνες με τη συνοδεία σκύλου.

    Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο 35χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα και παρακολουθούνταν από τον υπηρεσιακό ψυχίατρο, ενώ ακολουθούσε αγωγή.

    Ο έτερος αστυνομικός με καταγωγή από την Πελοπόννησο, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, υπηρετούσε στην ΓΑΔΑ, ήταν άγαμος.

    Ο 34χρονος είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει για διακοπές στη Σητεία, ενώ βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

    Τον 34χρονο βρήκαν οι φίλοι του που τον αναζητούσαν, κάλεσαν το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία βοήθεια.

    Βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας

    Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά.

    Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα.

    Νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια των δύο θανάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    Τροχαίο στην Τρίπολη: Μπήκε ανάποδα στην Εθνική και συγκρούστηκε με όχημα της ΕΛΑΣ

    ΕΛΑΣ για Κορυδαλλό: Διαψεύδει ότι γνώριζε για τα συμβόλαια θανάτου

    Μητσοτάκης από Κιλκίς: Πάμε να πετύχουμε ποσοστά καύσωνα στις εκλογές

    ──────────────────

    Εκλογές 2023



    ΣΧΟΛΙΑ