ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 60χρονος πρώην αστυνομικός από το Ηράκλειο Κρήτης, τη Δευτέρα του Πάσχα, σοκάροντας την οικογένειά και τους φίλους του.
Τον αυτόχειρα, όπως αναφέρει το Flashnews, εντόπισαν, συγγενείς του, απαγχονισμένο, στην αυλή του σπιτιού του, στην περιοχή του Άη Γιάννη Κνωσού.
Αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.
Μυστήριο ο λόγος που τον οδήγησε στην αυτοκτονία
Μέχρι και το πρωί της Τρίτης του Πάσχα, δεν έχει γίνει γνωστό αν ο αυτόχειρας άφησε σημείωμα στους οικείους του, με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.
Προανάκριση για το θλιβερό συμβάν διενεργεί το Α’ Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλείου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συγκλονίζει ο πατέρας του Μάριου για την 8χρονη που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Πάτρα: 28χρονος αυτοπυροβολήθηκε μέσα σε νοσοκομείο (upd)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Καλαμάτα: Για πλημμέλημα διώκονται οι 7 συλληφθέντες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- GPO: Το 48,3% στην Αττική λέει «ναι» στο έργο Χαρδαλιά – Πού ποντάρουν και πού ανησυχούν οι πολίτες
- Μαθήματα κολύμβησης, Facebook και Google Maps: Οι FT αποκαλύπτουν πώς στήθηκε η «επιχείρηση» με τους χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
- Ρωσικό πλοίο της Rosatom βυθίστηκε από ουκρανικά drones στη Μαύρη Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.