ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα πεντάχρονο παιδί καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα, την ώρα που έπαιζε με το αδερφάκι του, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, βρέθηκε στο Νέο Φάληρο από την Κοζάνη για να περάσει όλη η οικογένειά του με τη γιαγιά τις γιορτές του Πάσχα.
Η γκαραζόπορτα είναι ιδιαίτερα βαριά και έπεσε στο κορμάκι του παιδιού υπό άγνωστες συνθήκες. Το βέβαιο είναι ότι χτύπησε το πεντάχρονο στο σώμα και στο κεφάλι. Ο πατέρας του ήταν εκείνος που σήκωσε την γκαραζόπορτα για να απεγκλωβίσει το παιδί του, ενώ η μητέρα του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Στο νοσοκομείο ο μικρός υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση, στο Παίδων Αγία Σοφία, και παραμένει διασωληνωμένο, σε κρίσιμη κατάσταση – τουλάχιστον για τα επόμενα εικοσιτετράωρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 2025: Οι πιο επιδραστικές στιγμές και συμφωνίες που αναδιαμόρφωσαν τη μόδα και τον κλάδο πολυτελείας
- Από την ψηφιακή επιτυχία στις θεσμικές αποτυχίες του επιτελικού κράτους του Μητσοτάκη
- Οι τοπικές συρράξεις ελλοχεύουν κινδύνους για την διεθνή ναυσιπλοΐα, για τα πλοία και τα πληρώματα
- Πλειστηριασμοί: Ποδαρικό στη Μύκονο κάνει το «ηλεκτρονικό σφυρί» το 2026