• Κοινωνία

    Σοκ στο Euro 2020: Κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο ο Δανός μέσος ΚρίστιανΈρικσεν

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου έπειτα από την κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο του Δανός μέσου Κρίστιαν Έρικσεν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού της εθνικής ομάδας ης Δανίας με τη Φιλανδία.

    Άμεσα τα  ιατρικά επιτελεία των δύο ομάδων έσπευσαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο ποδοσφαιριστή. Ο Έρικσεν δεν είχε για αρκετό διάστημα τις αισθήσεις του και οι γιατροί έδωσαν μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό τον διεθνή μέσο, κάνοντας του τεχνητή αναπνοή και μαλάξεις

    Στις εξέδρες επικρατούσε απόλυτη σιγή, με τους φιλάθλους να είναι σοκαρισμένοι. Το παιχνίδι διακόπηκε και δεν ήταν δυνατόν να συνεχιστεί, μετά το σοκαριστικό συμβάν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

    Ο Κρίστιαν Έρικσεν έμεινε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου για περίπου είκοσι λεπτά, με τους γιατρούς να είναι δίπλα του και να δίνουν τον μεγάλο αγώνα για να κρατήσουν ζωντανό τον ποδοσφαιριστή, χρησιμοποιώντας και απινιδωτή.

    Στην συνέχεια ο παίκτης διακομίστηκε σε νοσοκομείο και όλοι περιμένουν τα νεότερα για την κατάσταση του διεθνούς άσου της Ίντερ.

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση την UEFA. Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάστασή του είναι σταθερή.



    ΣΧΟΛΙΑ