• Κοινωνία

    Σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν

    • NewsRoom
    Σοκ στις ΗΠΑ: Πυροβόλησαν την 4χρονη ανιψιά του Τζορτζ Φλόιντ ενώ κοιμόταν


    Σοκ προκαλεί η είδηση ότι η 4χρονη ανιψιά του αδικοχαμένου Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ πυροβολήθηκε το περασμένο Σάββατο, ενώ κοιμόταν στο κρεβάτι της.

    Σύμφωνα με αναφορές σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης και στα social media, η μικρή Αριάνα πυροβολήθηκε στο σώμα και πλέον, όπως επισημαίνεται σε επίσημη ανακοίνωση των αστυνομικών αρχών του Χιούστον, είναι σε σταθερή κατάσταση, έπειτα από επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

    Οι σφαίρες, όπως μετέδωσε το ABC 13 Houston, τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά της.

    O πατέρας της 4χρονης Ντέρικ Ντιλέιν υποστηρίζει ότι το σπίτι της οικογένειας δέχθηκε πλήθος πυροβολισμών περίπου στις 3 τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς. Μία σφαίρα που εισήλθε στο υπνοδωμάτιο του δευτέρου ορόφου, τραυμάτισε το κοριτσάκι.

    “Η κόρη μου σηκώθηκε και μου είπε ‘μπαμπά με χτύπησαν’, σοκαρίστηκα μέχρι που είδα αίμα και κατάλαβα ότι η 4χρονη κόρη μου είχε δεχθεί πυροβολισμό. Δεν ήξερε τι συνέβη. Κοιμόταν“, είπε ο Ντιλέιν και δήλωσε τυχερός που η κόρη του είναι ζωντανή.

    Η μητέρα του κοριτσιού το μετέφερε εσπευσμένα στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου το κοριτσάκι υπεβλήθη σε εγχείρηση και η κατάστασή του, σταθεροποιήθηκε.

    Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 4χρονης Αριάνας

    Σύμφωνα με την οικογένεια οι σφαίρες τρύπησαν τον πνεύμονα και το συκώτι της μικρής, ενώ έσπασαν και τρία πλευρά. Η 4χρονη Αριάνα παραμένει στο νοσοκομείο.

    Η αστυνομία ανέφερε την Τρίτη πως δεν υπάρχει κάποιος ύποπτος ή κάποιο κίνητρο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Ο πατέρας της 4χρονης κατήγγειλε ότι η αστυνομία έφτασε στις 7 το πρωί, περισσότερες από τέσσερις ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

    Ο Ντέρικ Ντιλέιν υποστήριξε ότι πιστεύει πως υπάρχουν λόγοι που στοχοποιήθηκε το σπίτι του. “Γιατί άρχισαν να πυροβολούν το σπίτι μου; Η κόρη μου δεν ξέρει. Δεν μπορώ να της το εξηγήσω. Ως πατέρας υποτίθεται ότι πρέπει να προστατεύεις τα παιδιά“.

    Αργά το απόγευμα της Τρίτης, ο αρχηγός της αστυνομίας του Χιούστον, Τρόι Φίνερ, ξεκίνησε έρευνα Εσωτερικών Υποθέσεων σχετικά με τον χρόνο απόκρισης του τμήματος στον πυροβολισμό.

    Διαβάστε επίσης

    ΗΠΑ: 22,5 χρόνια φυλάκιση στον δολοφόνο του Τζορτζ Φλόιντ

    ΗΠΑ: Πυροβολισμοί κοντά στο σημείο όπου σκοτώθηκε πέρσι ο Τζορτζ Φλόιντ

    ΗΠΑ: Βαριά ποινή στον αστυνομικό Ντέρεκ Σόβιν, τον δολοφόνο του Τζορτζ Φλόιντ

     



    ΣΧΟΛΙΑ