• Κοινωνία

    Σοκ στην Ρόδο: 14χρονη διατηρούσε ερωτική σχέση με τον 53χρονο καθηγητή της

    • NewsRoom


    Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη της ερωτικής σχέσης ενός καθηγητή με μια μαθήτρια του η οποία απασχολεί από το πρωί του Σαββάτου το Αστυνομικό Τμήμα της Ρόδου.

    Το περιστατικό έφτασε στο φως της δημοσιότητας όταν ο 53χρονος καθηγητής πήγε στο σπίτι της 14χρονης μαθήτριας του για να την «κατσαδιάσει» επειδή… δεν απαντούσε στις κλήσεις του.

    Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η 14χρονη βρισκόταν στην οικία μαζί με τον πατέρα της, όταν εμφανίστηκε ο εκπαιδευτικός για να την επιπλήξει επειδή ήταν «έξω ως αργά». Ο πατέρας της ανήλικης ζήτησε το λόγο, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε ένας έντονος καβγάς  μεταξύ των δύο αντρών.

    Την υπόθεση ανέλαβε το AT Αρχαγγέλου και στο πλαίσιο της προανάκρισης η ανήλικη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον εκπαιδευτικό. Μάλιστα, η μαθήτρια αναφέρθηκε λεπτομερώς στη σχέση αυτή και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

    Από το AT Aρχαγγέλου σχηματίστηκε δικογραφία, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Pόδου για τα περαιτέρω. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας παρέπεμψε τον εκπαιδευτικό σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης και πρόκλησης σωματικής βλάβης ενώ παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την πλήρη διερεύνηση των όσων υποστηρίζει η ανήλικη.



    ΣΧΟΛΙΑ